Najboljše brivnice

Brivnice

Brivnica je zelo podobna frizerskemu salonu, z razliko, da je specializirana za moške. Brivci, ki imajo drugačno licenco kot kozmetologi, strižejo, urejujejo, barvajo in brijejo predvsem moško populacijo. Brijejo, strižejo in oblikujejo tudi brado in brke. Nekatere brivnice so se specializirale za po meri strižene oblike, britje z britvico ali etnično striženje z poustvarjanjem atmosfere starih brivnic. Licence za brivce se razlikujejo od običajnih frizerskih salonov, saj frizerski saloni ne smejo uporabljati britvic.
Če mogoče iščete britje, popravek brade ali samo striženje so brivnice pravi saloni za vas. Pravi naslov za moškega, ki jemlje svojo pričesko ali brado resno. Preden izberete salon, se morate najprej odločiti ali boste šli po trendovski ali tradicionalni poti. Če iščete samo dober popravek brade in pričeske je tradicionalna brivnica ravno to kar iščete. Z udobnimi obrabljenimi sedeži, vrhunsko usposobljenim osebjem so te zanesljive brivnice perfektne če imate malo časa in vas sigurno ne bodo pustile razočaranega.
Torej zakaj izbrati brivnico namesto običajnega frizerskega salona? Izbira je vaša, vendar ogromno moških raje izbere brivnico zaradi njenih posebnih kvalifikacij moškega striženja. Brivnica bi morala biti vedno sproščeno, moško okolje kjer se počutite varno in poskrbljeno, z vednostjo, da brivci uporabljajo preverjene tehnike, ki so bile izpopolnjene skozi desetletja. Če še niste bili v brivnici, zakaj ne bi poskusili naslednjič?
Če vas zanima katere so najboljše brivnice v Sloveniji, vas vabimo, da si jih ogledate na levi strani (ali spodaj, če brskate z mobilnim telefonom), prebrskate po njihovih profilih, kje se nahajajo in kdaj so odprtie ali pa prebrskate skozi mnenja njihovih strank.
close